Ecje ne natyre KAMPET Stratergjia D copy propozim permuze buletini FormularperOJQ LISTA1 Sub

Lajme dhe Ngjarje

DSC_0009

Ministria e Diasporës organizon pjesëmarrjen e bizneseve në Panairin Foodex 2014 në Turqi

24/10/2014

Në bashkëorganizim të Ministrisë së Diasporës dhe Aleancës Kosovare të Bizneseve, zyrtarë të AKB së bashku rreth 50 biznese nga Kosova morën pjesë në Javët e…

Logo MeD

Ftesë asociacioneve dhe organizatave rinore për pjesëmarrje në “Rrjetëzimin e Shoqatave Rinore dhe të Studentëve në Diasporë”

15/10/2014

Ministria e Diasporës, bazuar në obligimet që dalin nga Ligji mbi Diasporës dhe Mërgatën 04\L-095 si dhe Strategjia për Diasporën dhje Mërgatën 2013-2018, është në…

Foto nga Arkivi: Ministri i Diasporës z. Ibrahim Makolli

Urimi i Ministrit të Diasporës, z. Ibrahim Makolli, për Kurban Bajram

03/10/2014

Simbolika e Kurban Bajramit bazohet në sakrificë dhe në drejtësi. Në këtë ditë, myslimanët në gjithë botën bashkohen rreth një caku të përbashkët: barazisë, vëllazërimit…

1

Dokumente arkivore të “Lidhjes Shqiptare të Prizrenit” i dorëzohen Ministrisë së Diasporës

02/10/2014

Delegacioni i Ministrisë së Diasporës, së bashku me zyrtarë të Arkivit të Kosovës, të ngarkuar për mbledhjen e materialeve arkivore, i kanë pranuar rreth 18…

ministri me kryetarin e komunes

Ministri Makolli vizitë zyrtare në komunën e Bafra-s

08/09/2014

Ruajtja e traditës dhe historisë kombëtare kanë një rol qendror në punën e Ministrisë së Diasporës, bazuar në Ligjin mbi Diasporën dhe Mërgatën, dhe në…

ministri rrjeti

Ministri i Diasporës, z. Ibrahim Makolli vizitë zyrtare në Finlandë – themelohet rrjeti i bizneseve

08/09/2014

Në kuadër të projektit të rrjetëzimit të bizneseve të Diasporës, Ministri i Diasporës, z. Ibrahim Makolli ka qëndruar për një  vizitë në Republikën e Finlandës….

ministri galeria

Përfundon kolona artistike “Pa Kufi”, në Luginën e Preshevës

25/08/2014

Mbështetur nga Ministria e Diasporës, galeria “Qahili” ka organizuar koloninë e artistëve  “Pa Kufi” në të cilën, piktorët nga të gjitha trevat shqiptare, për pesë…

Ministri Makolli me Adnan Dibrani3

Ministri i Diasporës, z. Ibrahim Makolli ndan mirënjohje z. Adnan Dibrani, deputet në Parlamentin Suedez

19/08/2014

Në bazë të Ligjit të Diasporës dhe Mërgatës, me vendim të datës 21.7.2014, Ministri i Diasporës, z. Ibrahim Makolli, me rekomandim të komisionit pesanëtarësh, për…

Logo-MeD10

Njoftim i rëndësishëm për bashkatdhetarët që udhëtojnë në Kosovë

13/08/2014

Pas pyetjeve të shumta që janë adresuar kohëve të fundit në Ministrinë e Diasporës, njoftojmë se, në bazë të marrëveshjes dypalëshe mes delegacioneve të Republikës…

shania

Tryezë me studentët nga diaspora

12/08/2014

Në kuadër të “Ditëve të Diasporës -2014”, organizuar nga MeD-ja, më 30 korrik, në Prizren u mbajt tryeza me studentët nga diaspora, me temën “Sfidat…

ministri mirenjohje

Lidhja e Krijuesve Shqiptarë në Mërgatë të mbështetur nga Ministria e Diasporës organizoi orë letrare me krijues nga diaspora dhe mërgata

06/08/2014

Mbështetur nga Ministria e Diasporës, ndërsa organizuar nga Lidhja e Krijuesve Shqiptarë në Mërgatë, reth 140 krijues, poetë nga diaspora shqiptare si dhe nga Kosova, Shqipëria,…

Ministri Makolli dhe Rifat Jashari ndajnë mirenjohjet

Përfundon manifesimi “Dita e Diasporës dhe Mërgatës” në Prekaz

04/08/2014

Qindra bashkatdhetarë u mblodhën në Prekaz, përkatësisht në kompleksin memorial “Adem Jashari”, për ta shënuar Ditën e Diasporës dhe të Mërgatës. Në fjalën e tij…

Kalendari

 
No filters available.post_type:events
RD1med Regshoqata RB1 udhezues-copy2 InvestoniApp Tflag dokumente ambasadat gjuhaime61 ura11 Revista_URA_Nr_2.. Kopertina webmaillogo dokumente Auditimi 1 UNDP copy